Kalenteriin kerätään tietoja yhdistyksen järjestämistä, sekä muista mudeihin tavalla tai toisella liittyvistä tapahtumista. Tervetuloa mukaan ja tutustumaan rotuun! Vuoden 2007 tapahtumakalenteri löytyy täältä.


Menneitä tapahtumia v. 2006


Loppuvuosi 2006

SUMU:n kenttävuorot Helsingissä syyskaudella 2006

Kivikon kenttä on varattu SUMU:lle

→ perjantaisin (8.9.-29.12.2006) klo 18-20
→ sunnuntaisin (10.9.-31.12.2006) klo 12-14

Kartta ja ajo-ohje http://www.hphry.fi/kivikko.html


Joulukuu

SUMU:n syyskokous ja pikkujoulut 2.12.2006

Syyskokous 2.12.2006 klo 15

Paikkana Helsingin seudun kennelpiirin tilat osoitteessa Taiteentekijäntie 7, 00350 Helsinki (katutaso).
Huom! Ei koiria sisätiloihin!

Syyskokouksen jälkeen iltaa jatketaan pikkujoulujen merkeissä hyvässä seurassa, joulumudimaisissa tunnelmissa. Aloitetaan pikkujoulut kokouksesta riippuen noin klo 17.

Tervetuloa! santa

-----

6 mudia luonnetestissä Vantaalla 3.12.2006

Sunnuntaina 3.12.2006 Vantaan Palveluskoirayhdistyksen järjestämässä luonnetestissä on testattavana 6 mudia - tämä on loistava tilaisuus rodusta kiinnostuneille henkilöille nähdä useampia mudeja saman päivän aikana! 

Paikka: Korson rauniorata
Tuomarit: Jorma Lankinen ja Bengt Söderholm

Mudeja tulossa testiin yhteensä 6 kpl, mudien arvosteluaika 9.30-14.00. Paikalla on buffetti, lähin WC löytyy Korson keskustasta. HUOM! Mikäli sää muuttuu hyvin kylmäksi joudutaan testi perumaan.

Katso aikataulu, kartta ja ajo-ohjeet täältä (pdf-muodossa).


Lokakuu

BH-kurssi Helsingissä 1.-27.10.2006

BH-kurssi on käynnissä, kysele mahdollisuuksista osallistua yksittäisiin koulutuskertoihin (yhteystiedot alla). Yksittäisen koulutuskerran hinta on 5 €/krt.

Mitä ja kenelle?
Suomen Mudiyhdistys - SUMU ry. järjestää BH-kurssin perusasiat jo osaaville koirille. Kurssilla on tarkoitus keskittyä kunkin koirakon ongelmakohtiin ja kurssin sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti. Kurssi tarjoaa valmiuksia BH- eli käyttäytymiskokeen suorittamiseen sekä pk-tottelevaisuuden parantamiseen kokonaisuutena.

Koska ja mitä maksaa?
Koulutukset pidetään perjantaisin ja sunnuntaisin 1.-27.10.2006 (yht. 6 krt). Perjantaisin keskitytään tottelevaisuuden lisäksi kaupunkiosuuksiin, ja sunnuntaisin pääosin tottelevaisuuteen. Koulutuspäivät ovat su 1.10., pe 6.10., su 8.10., pe 13.10., su 22.10. ja pe 27.10. - sunnuntaisin klo 12-14 ja perjantaisin klo 18-20. Kenttätottelevaisuudet järjestetään Helsingissä Kivikon koirankoulutuskentällä (kartta ja ajo-ohje http://www.hphry.fi/kivikko.html), ja kaupunkiosuudet erikseen sovittavissa paikoissa. Kouluttajina toimivat itsekin kilpailevat henkilöt, joilla on kokemusta erilaisten koirien kouluttamisesta.

Kurssin hinta on 15 € yhdistyksen jäseniltä ja muilta 20 €.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen mudiyhdistys(at)hotmail.com (korvaa (at) @:llä) viimeistään torstaina 28.9. (tiedustelut yksittäisistä koulutuskerroista ovat tervetulleita tämän jälkeenkin). Kerro ilmoittautumisessasi omat yhteystietosi, koiran rotu, ikä ja sukupuoli sekä mihin asioihin erityisesti tarvitsisitte treenausta. Lisätietoja kurssista voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 040 765 1813/Eeva Sankari. Tervetuloa!

Kurssista on myös linkitettävä mainos omalla sivullaan: BH-kurssi


SUMU järjestää pk-leirin majatalo Hiidenhelmessä 13.-15.10.2006

→ Lajeina haku ja jälki (jos riittävästi osallistujia, erikseen pelto- ja metsäjälkiryhmä)
→ Myös pk-tottista sekä opastusta viestiharjoitteluun
→ Kokeneet kouluttajat: jälki Virpi Laamanen ja Pirjo Ojala-Laine, haku Sirpa Tähkä
→ Hinta 60 € SUMU:n jäseniltä, muilta 70 €
→ Ilmoittautumiset 15.9. mennessä Eeva Sankarille: eevpat(at)hotmail.com tai 040-765 1813
→ SUMU:n jäsenet ovat etusijalla paikkoja täytettäessä
→ Majatalo Hiidenhelmestä lisätietoja kotisivuilla www.hiidenhelmi.com

Leiri on täynnä!


Elokuu

Palveluskoirien suomenmestaruuskilpailut Kuusankoskella 25.-27.8.2006

Lisätietoja kilpailujen kotisivuilla: http://www.kpky.net/sm2006/index.htm

SM-kilpailuun on osallistumassa mudiuros Mustantassun Sulo "Sulo", om./ohj. Terhi Multamäki - lajina jälki


Heinäkuu

Mudi/kroatianpaimenkoiratreffit lauantaina 29.7.2006!

Kaikki mudit ja kroatianpaimenkoirat omistajineen sekä k.o. koirista kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita viettämään iloista päivää vapaamuotoisen ohjelman merkeissä Urkki-mudin mökille Kellokoskelle lauantaina 29.7.2006.

Treffit toimivat nyyttikestin periaatteella eli jokainen voi tuoda mukanaan jotain pientä naposteltavaa. Makkaranpaistoa varten ottakaa omat makkarat mukaan. Talo tarjoaa makkaralle kyytipoikana mm. mausteet ja salaattia. Mökillä on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Jos jotkut kauempaa tulevat kaipaavat yösijaa, niin yöpyminen mökillä onnistuu.

Jotta isäntäväki osaisi varautua autojen parkkiin ohjaamiseen, mahdollisiin yöpymisiin ym. Urkin emäntä Liisa Koskimaa ottaisi mielellään ennakkoilmoittautumisia treffeille. Ilmoitathan siis Lissulle osallistumisestasi treffeille viimeistään 22.7. osoitteeseen lisko7(at)hotmail.com

Mökin osoite on Rantahorsma 25, Kellokoski (lähellä Järvenpäätä). Täältä löytää itselleen nopeimman/lyhimmän ajoreitin mökille: http://www.keltaisetsivut.fi/cgi-bin/gwi679/gSks/gwx/?model=indexframe.gws&page=route

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee viettämään hauskaa päivää "vertaistukiryhmässä"! Mudeista ja kroaateista kiinnostuneille tämä on oiva tilaisuus tavata monta koiraa yhdellä kertaa.

Tervetuloa!


Kesäkuu

Unkarinpaimenkoirien erikoisnäyttely sunnuntaina 11.6. ja iltaohjelmaa lauantaina 10.6.2006

Unkarinpaimenkoirien (komondor, kuvasz, mudi, puli, pumi) erikoisnäyttely järjestetään sunnuntaina 11.6.2006 Helsingissä, Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa, tuomareina Dr. Péter Hudák ja Imre Geczi Unkarista. Lauantaina 10.6. ennen erikoisnäyttelyä Unkarinpaimenkoirat ry. järjestää iltaohjelmaa Maunulan majalla Helsingissä, mukana myös tottelevaisuus/agility/hakunäytös! Lue lisää molemmista tapahtumista Unkarinpaimenkoirat ry:n sivuilta.

Euroopan Voittaja-näyttely Helsingissä 9.-11.6.2006
Paikkana Messukeskus Pasilassa. Mudit arvostellaan lauantaina 10.6., tuomarina Piotr Król, Puola. Lisätietoja Suomen Kennelliiton sivuilla.

Erikoisnäyttelyn muditulokset
EUV-näyttelyn muditulokset


Toukokuu

Epävirallinen agilitykilpailu Vantaalla su 28.5.2006!

Suomen Mudiyhdistys ry. järjestää ensimmäisen tapahtumansa - epävirallisen agilitykilpailun Vantaalla Ojangon koiraurheilukeskuksessa sunnuntaina 28.5.2006! Huom. - uusittu kenttäpohja! Ajo-ohje Ojankoon: http://www.hskh.net/Kuvat/Ojanko.html

Luokat möllit ja kilpailevat (tasoitusluokka)

Ilmoittautuminen alkaen klo 11, mölliluokka alkaen klo 12 ja kilpailevat aikaisintaan klo 13

Starttimaksu 5 euroa

Mölli = ei kilpaillut tai ei vielä tulosta virallisissa kisoissa. Mölliluokassa radalla ei ole keppejä, keinua eikä rengasta. Molemmissa luokissa palkkauksesta tuomitaan hylky, 'normaalihylkäyksestä' 10vp. Kilpailevat koirat voivat osallistua mölliluokkaan, mutta niitä ei sijoiteta. Ikäraja mölliluokassa on 15kk, tasoitusluokissa 18kk.

Rokotustodistukset tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua kisaan.

Paikalla herkullinen buffetti & wc!

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää agilityn parissa!

Tiedustelut: Terhi Multamäki p. 050-533 5235, terhi.multamaki(at)welho.com

Klikkaa tästä tulokset ja kuvia!